CONCURS
ALERTA! Les dates del Concurs estan afectades per la pandèmia del COVID-19.
El termini de lliurament d'obres s'amplia fins al 31 de juliol de 2020.


01. El tema de les obres a concurs ha d’estar relacionat amb un dels escriptors homenatjats (Friedrich Hölderlin, Anne Brontë o Gianni Rodari) en la línia que triï cada artista (escrits, poemes o versos, contes, novel·les, correspondència, pensaments, influències, figuració personal, vivències, context històric o geogràfic, etc.)

02. Cal complimentar un Currículum Vitae abreujat, així com un “Formulari de participació” per cada obra presentada a concurs, en què han d’aparèixer consignades obligatòriament les dades següents: a) Títol de l’obra. b) Tècniques usades. c) Mida de la imatge, preceptivament en paper de format màxim Din A4 (210 x 297mm / 8.3 x 11.7 in). d) Descripció breu, en què es justifiqui la relació entre la creació aportada i l’escriptor homenatjat (Friedrich Hölderlin, Anne Brontë o Gianni Rodari).

03. Les estampes han de ser signades i numerades a llapis en el recto, i en el verso, també a llapis, s’hi ha de consignar l’autoria i el títol.

04. Només poden participar en el concurs els socis d’AIDA, majors d’edat. La quota anual és de 40€. Contra el COVID-19: els artistes no paguen quotes

05. Per cada obra presentada cal fer un pagament de 20€. Contra el COVID-19: els artistes no paguen quotes

06. Cal enviar dues estampes de cada peça a concurs.

07. El pagament s’ha de fer efectiu a nom del compte: Associació Internacional “Duana de les Arts” (AIDA)
Contra el COVID-19: els artistes no paguen quotes
Concepte: “Concurs «Hommage à trois» 2020”
A través de PayPal o transferència bancària a CaixaBank (codi SWIFT (BIC) 2100ESBBX).
IBAN ES15 2100 3017 0122 0108 5540

08. Les estampes han de ser sobre paper i cal enviar-les per correu certificat en un sobre amb la indicació “impresos” i amb la declaració “sense valor comercial”. Les peces han d’anar soltes (sense emmarcar ni paspartú ni encolatges), juntament amb els formularis complimentats abans del 30 de juny de 2020 a:
Asociación Internacional "Duana de les Arts" (AIDA)
Apartat de Correus 12003
E-08006 Barcelona

09. Les nou obres premiades s’integraran en els fons gràfics d’AIDA i de la Biblioteca Nacional de Catalunya; per tant, no seran retornades. La resta, llevat una sèrie de les seleccionades, que restarà en el fons d’AIDA, podran ser retornades un cop acabades les exposicions i a càrrec dels artistes, sempre que siguin reclamades abans del 23 d’abril de 2021.

10. Els autors premiats que ho desitgin podran posar a la venda les obres a través de les galeries participants. En aquest cas, quan s’anunciï el resultat, hauran d’enviar un màxim de quatre còpies per cada treball.

11. AIDA es reserva el dret de reproduir i exhibir les obres rebudes amb finalitats culturals o de difusió. Els drets d’autor continuaran essent propietat dels artistes.

12. En el cas de les fotografies, la responsabilitat dels drets d’imatge de les persones retratades és de l’artista fotògraf, no d’AIDA.

13. La participació a “Hommage à trois” implica l’acceptació de les presents condicions.